Web Tasarımı - Favori Paylaşımlar - CAT Kablo -

1.230 / 1.230 kayıtlı firma!

Ankara (671) İzmir (177) İstanbul (382)

|

FIRMA KARTVİZİT BİLGİLERİ

Pınarbaşı Mah. Yaşar Kemal Cad. No: 93 / B Sincan / Ankara

03122640200

http://www.miracelektrik.com.tr/

 

Bu firma bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.147.76.213) ile birlikte kayıt edilecektir.

Miraç Elektrik hakkında;

Miraç Elektrik

Kurulduğu tarih olan 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olup, Türkiye'nin birçok ilinde yaygın olarak, mağazalar, kurumsal firmalar, bankalar ve konutların elektrik ve mekanik işleri yapmış olup, bilgi ve tecrübesini her geçen gün yükselterek çalışmalarına devam etmektedir.

Şirketimiz her türlü elektrik, taahhüt, işlerini yapmak ve projelendirmek, led aydınlatma, çevre aydınlatma, güvenlik kamera sistemleri, alarm sistemleri, merkezi uydu sistemleri, bireysel uydu anteni montajı, uydu cihazlarına kanal yükleme, uydu cihaz bakımları, elektrikli ve elektronik ev aletleri tamiri, elektrik tesisatı, orta gerilim ve enerji nakil hattı işlerini, alçak gerilim elektrik tesisat işlerini, zayıf akım sistemlerini, aydınlanma tasarruf cihazlarının ithalatını ve devreye alma işlerini yürütmektedir.

Sektöre göre : Aydınlatma firmaları , Alarm sistemleri firmaları , Kamera sistemleri firmaları , Elektrik firmaları , Elektrik Enerji firmaları , Güvenlik sistemleri firmaları , Alışveriş firmaları ,

Semte göre : Sincan Aydınlatma - Sincan Alarm sistemleri - Sincan Kamera sistemleri - Sincan Elektrik - Sincan Elektrik Enerji - Sincan Güvenlik sistemleri - Sincan Alışveriş -

Sitemizde yayınlanan tüm içerikler bilgilendirme ve firmaların tanıtımı amaçlıdır. Hiçbir şekilde öneri veya tavsiye niteliği taşımamaktadır. firmakartvizit.com web sitemizde yayınlanan tüm içerikler firmaların kendilerine aittir. Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır.

sirketadresi.com © 2024

sirketadresi.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

Gizlilik politikası